0512 524 624


Over Bruidsmode Lydia

Bruidsmode Lydia bestaat 3 maart 2018 25 jaar!

En dat vieren wij!
Oa met een prachtige nieuwe website voor de vele nieuwe trouwjurken en herenkostuums die we vanaf nu verkrijgbaar zijn
Bij Bruidsmode Lydia vindt u jurken in elke maat.
Spannende aktie's, leuke kortingen, heerlijkheden, show's en give a way's!

Aktie maand december 2017:
Bij aanschaf van uw trouwjapon: 200 euro korting op het herenkostuum!Vanaf maat 34 t/m 74

Er is een speciale afdeling voor bruiden met een maatje meer.
Al jaren zetten zij ons extra in voor de bruid met curves! Zwangere bruiden vinden hier een scala aan zwangerschaps jurken.

Er is een nieuwe uitgebreide herenafdeling: alles bijpassend bij de huidige bruidsmode.

Bij ons kunnen jullie ook gerust samen komen als bruidspaar. Jullie kunnen bij ons afzonderlijk van elkaar passen, zonder elkaar te zien. Onze herentrouwkostuums zijn afgestemd op onze huidige aktuele bruidsmode collectie.Voor de wat oudere bruid of de bruid die voor de 2e keer trouwt zijn er mogelijkheden genoeg. Er zijn volop gekleurde trouwjurken om direct te passen. 

Trouw je als vrouw met je vriendin of trouw je als man met je vriend? Kom gerust samen langs en we laten alle (alternatieve) trouwkleding mogelijkheden graag aan jullie zien.Wij kunnen jullie adviseren in de juiste kleur en stijl bijpassend bij elkaar, zodat jullie een prachtig bij elkaar passend paar vormen, ook qua stijl en kleur(en).

 Ook de bruidsmeisjes worden niet vergeten.

Er is een ruime keuze uit de mooiste jurken voor bruidsmeisjes, bijpassend bij de aktuele bruidsmode collectie.Voor kinderen hebben we ook een ruime keuze, graag maken we hiervoor een aparte ,zodat ze alle aandacht krijgen en het voor de kids ook een feestje wordt. In ons eigen atelier kunnen jullie outfit perfect op jullie maten worden gebracht. Wij nemen u die zorg graag uit handen.Door jaren lange ervaring gingen er al duizenden enthousiaste bruidsparen jullie voor. Tot binnenkort!